Silifke Elit Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı, Antrenör Mehmet Ali Dursun önderliğinde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, kulübe vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür plaketi takdim etti.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı kapalı spor salonunda, Antrenör Mehmet Ali Dursun nezaretinde çalışmalarını sürdüren Silifkeli tekvandocular, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a, kulübe ve takıma vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular.
Takım antrenörü Mehmet Ali Dursun burada yaptığı konuşmasında, "Başkanım, spor kulübümüz tekvando dalında başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Sizlerin desteği ve katkısıyla ilçemizin adını gerek yurt içi gerekse yurt dışı tüm müsabakalarda en iyi şekilde duyurmaktayız. Böylesine genç ve başarılı tekvandocularımızın ilçemizde yetişmesini ve ün kazanmasını sizlerin vermiş olduğu maddi ve manevi desteğe borçluyuz. Aynı zamanda Silifke’de genç sporcularımızın yetişmesi ve böylesine güzel başarılar elde etmemize vesile olan tüm hemşerilerimize, spor ve sporcu dostu olarak gördüğümüz siz değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Silifke Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca böylesine farklı ve önemli bir spor dalını ilçemizde büyük bir kararlılıkla yürüten Antrenör Mehmet Ali Dursun’ beye de gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Elit Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Mehmet Ali Dursun, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür plaketi takdim etti.