ORDU (AA) - Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, ilçede görev yapan gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.

Bir restoranda verilen yemeğe, gazetecilerin yanı sıra Fatsa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik, Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ve Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten katıldı.

Kaymakam Yapıcı, gazetecilerin geçmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

"Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Yasama, yürütme ve yargıdan oluşan bir devlet medyasız düşünülemez" diyen Yapıcı, şunları dile getirdi:

"Basın bizim için çok önemli. Fatsa’nın basını güçlü ve seviyeli. Bu anlamda çok mutluyum. Basına hiçbir zaman eleştirel bir gözle bakmadım. Çok aşırıya kaçmadan ve hakaret içermedikten sonra basının yazdığı her şey bizim için faydalıdır. Basını kelime kelime inceleyerek defterimize not alıyoruz. Gerektiğinde yapılması gereken her şeyi yapıyoruz. Kaymakamlığın sitesinde bundan sonra tüm kurumların faaliyetlerinin hangi gün yapılacağına ilişkin bir duyuru panosu oluşturacağız. Basınımız hangi gün ne iş yapacağımızı oradan takip edebilecek" dedi.

Fatsa’nın gelişmesi için basınla el ele olacaklarını söyleyen Yapıcı, "Fatsa’mız şanslı ve gelişmeye müsait bir ilçe. Fatsa’mızın gelişmesini istiyorsak basınımızla birlikte çalışmamız gerekiyor. Medeniyet ve teknoloji hızla gelişerek değişiyor. Sürekli olarak devletteki yasama, yürütme ve yargıyı gözetleyen bir göze ihtiyacı var. İnşallah daha iyi günler göreceğiz. Güzel bir Fatsa için el ele olacağız. Ben buraya teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.