AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “İlimizde 102 tane aday adaylığı başvurusu gerçekleştirilmiştir. 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacaktır. Ardından istişareler yapılarak karar verilecektir” dedi
AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 25. Dönem Milletvekilliği aday adayı tanıtım toplantısı Atakum ilçesinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya ilçe belediye başkanları, milletvekili aday adayları, partinin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile davetliler katıldı.
Toplantıda konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Türkiye’de 7 Haziran’da seçimlere gidecek. Partimiz devletimize ve milletimize en hayırlı ve faydalı en iyi şekilde temsil edebilecek adaylarımızın seçimi için süreci başlatmıştır. Bu anlamda 25. dönem milletvekilli aday adaylığı başvuru süreci 11 Şubat’ta başlamış 20 Şubat’ta sona ermiştir. Başvuralar bizzat kendim tarafından genel merkeze iletilecektir. İlimizde 102 tane aday adaylığı başvurusu gerçekleştirilmiştir. 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacaktır. Ardından istişareler yapılarak karar verilecektir. Aday adayları arkadaşlarım lütfen yaptığınız konuşmalarda AK Parti’nin misyonu, vizyonu ve kurumsal kimliği doğrultusunda hareket etmenizi rica ediyorum. Çalışma propagandalarınızı hükumetin yatırım programları doğrultusunda ülkemizde ve ilimizde tamamlanan, devam eden yatırımlar doğrultusunda yapmanız gerekmektedir. Bunun dışında kullandığınız materyaller olursa bu bizi, sizi ve partimizde bağlar. Lütfen parti programına sadık kalalım” dedi.
İl Başkanı Göksel’in konuşmasından sonra aday adayları sahneye tek tek çıkarak kendilerini tanıttılar.