Kayseri Şeker ve Şeker-İş Sendikası tarafından ortaklaşa düzenlenen Masa Tenisi turnuvasına çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.
65 Personelin katılımıyla haftada dört gün yapılacak turnuvanın üç hafta sürmesi bekleniyor. Eleme sistemine göre gerçekleştirilecek müsabakaların startı Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından verildi.
Açılış müsabakası Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli ile Şeker İş Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı İsmail Yücer arasında yapıldı. Karşılaşmadan Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli galip olarak ayrıldı.
Masa tenisi turnuvası açılışında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; “Önceki senelerde futbol, voleybol konusunda turnuvalar düzenlenen Kayseri Şeker’de bu sene de masa tenisi turnuvası düzenlemiş bulunmaktayız. Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğümüz ile Şeker-İş sendikamızın ortaklaşa düzenlediği Masa tenisi turnuvasında kabiliyeti, oynama becerisi olan 65 personelimiz yarışacaklardır.
Bu uygulama personelimizin hem sportif etkinlik yapması ve birbirleriyle daha iyi kaynaşması açısından güzel bir uygulamadır. Burada arkadaşlık, kardeşlik ve aile ortamında turnuvamız başlamıştır. İlk müsabakada Genel Müdürümüz ve sendika Başkanımız karşılaştılar aslolan burada güzellik içerisinde güzel bir etkinliği başarabilmek ve yapabilmek. Ümit ediyorum ki personellerimizden masa tenisi konusunda daha kabiliyetli kişiler çıkacak olursa ilerde takıma dönüştürme şeklinde de bir uygulama gündeme gelebilir. Ben hayırlı uğurlu olmasını, kazasız belasız sonuçlanmasını temenni ediyorum”dedi.