Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde Temmuz 2014’te ‘Motosiklet gürültüsü’ yüzünden iki aile arasında meydana gelen ve daha sonra kan davasına dönen olayla ilgili Aydın Efeler ilçesinde meydana gelen cinayetin zanlısı polis tarafından yakalandı. Olayın 70 yaşındaki zanlısı nöbetçi mahkemeye çıkarıldıktan sonra Cezaevine gönderildi.
Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri; 02 Eylül Günü Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi önünde cezaevindeki yakınını ziyarete gelen Celal G.’yi tabanca ile kurşunlayarak öldüren 70 yaşındaki B.O.’nin yakalanması için yaptığı çalışmada olayın firar olan zanlısını Sultanhisar ilçesinde yakaladı. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanırken olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Aydın’ın Nazilli ilçesinde "motosiklet gürültüsü" yüzünden akraba olan iki aile arasında başlayan tartışmada Aytaç O. pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetmişti. Cinayet zanlısı olarak da V.G. isimli şahıs tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulmuştu. 2 Eylül 2014 günü cinayet zanlısı olarak tutuklu bulunan oğlu V.G.’yi ziyarete gelen Celal G. olayın kan davasına dönüşmesi nedeniyle cezaevi önünde 70 yaşındaki B.O. tarafından silahla yaralanmış ve Celal G. de hastanede hayatını kaybetmişti.