ISPARTA (İHA) – Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu ve beraberindeki heyet iş birliği protokolü imzalamak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi’ne geldi.
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, heyeti makamında kabul etti. ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu SDÜ’nün başarılarının takdire şayan olduğunu belirterek üniversite-sanayi iş birliğinde SDÜ’nün bir marka haline geldiği söyledi. SDÜ’nün “Girişimci Üniversite” konseptinin de iş dünyası açısından çok önemli olduğunu belirten Eroğlu, bundan dolayı Rektör İbicioğlu’na teşekkür etti. Rektör İbicioğlu da iş dünyasına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ederek, “İş adamlarımız, öğrencilerimiz bize proje ile gelsin kapılarımız iş dünyasına sonuna kadar açık, bizi her zaman yanınızda bulacaksınız” dedi.
Açıklamaların ardından “Potansiyel Girişimcilere Mentörlük Sunulması” Projesi kapsamında İş Birliği Protokolü İmzalandı. Geçtiğimiz yıl; “ANSİAD 12. Girişimcilik Haftası” kapsamında proje başvurularının yüzde altmışı üniversitemizden olmuş ve SDÜ’nün projeleri ilk üçe girmişti.