7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşlar için hazırlanan seçim kağıtlarının muhtarlıklardan dağıtımı sona erdi.
7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşlar için hazırlanan seçmen kağıtlarının muhtarlıklardan dağıtımı sona erdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi Muhtarı Alim Gerçel, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilleri seçimi için seçim kurulu tarafından belirlenen programa göre seçmen kağıtlarının dağıtımı bugün itibariyle son buldu. Elimizde kalan seçmen kağıtlarını muhtarlar seçim kurullarına verecek. Onlar seçim günü sandık başına gelecektir. Sahabiye Mahallesi Muhtarlığı olarak söylüyorum, mahallemde 3 bin 350 seçmen bulunmaktadır. Bir okulda 9 sandıkta oy kullanacak olan seçmenlerimiz aşağı yukarı sandık başına da 350-360 seçmen düşmektedir. İnşallah bu seçim büyük Türk milletine hayırlara vesile olsun. Ülkemizin refahı için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Önceki seçimlere oranla vatandaşların bu seçime daha fazla ilgi gösterdiğini belirten Gerçel, “Geçtiğimiz seçimlere göre bu seçimde vatandaşlar biraz daha fazla ilgi göstermektedir. Bu seçimde yüzde 80’in üzerinde seçime katılma oranı olacağını tahmin ediyorum” dedi.