Şanlıurfaspor Kulübü, eski futbolcularını bir otelde toplayıp istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıya Şanlıurfaspor Kulübü İcra Kurulu başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, alt yapılar sorumlusu Hüseyin Dağ katılırken, eski futbolculardan Reşit Köylü, Recep Kutluay, Salih Akkuş, Aslan Doğan, Yaşar Tosun, Hüseyin Dağ, Kaplan Doğan, Ahmet Pişkin, Ferhat Ertürk, Nedim Çavcı, Abdurrahman Eskici, Murat Alışkan, M.Şükrü Şenbahar, Arif Akagün, Cemal Sabuncu, Mahmut Canbeyli Resul Halat ve Adnan Yükselir kulübün davetini geri çevirmeyerek toplantıya geldi.
Bir otelde yapılan istişare toplantısında fikir alışverişinde bulunulurken, futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, eski futbolcuların taleplerini tek tek dinleyerek cevapladı.
Eski futbolculardan Recep Kutluay, böyle bir organizasyon düzenleyen Şanlıurfaspor Kulübü’ne teşekkür ettiklerini ifade ederek, şampiyonluk yolunda ilerleyen takıma herkesin destek olması gerektiğini söyledi.
Şanlıurfaspor’un eski gol krallarından Reşit Köylü ise bu tür istişare toplantılarının çok olumlu olduğunu ve sürekli bir arada olunması gerektiğini vurgulayarak, "Şehrin takımına hepimizin el birliği ile destek olması gerekiyor. İnşallah bu sezon Süper Lig amacımıza ulaşırız" dedi.
Eski futbolcuların toplandığı istişare 3 saat sürerken, futbol şube sorumlusu Güneş, toplantıya katılarak fikirlerini söyleyen herkese teşekkür etti.