AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve AK Parti Akçakoca ilçe Başkanı Dergah Akça ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi.
Milletvekili aday adayı Türkyılmaz ziyaretlerine devam ediyor. Türkyılmaz, AK Parti Akçakoca ilçe başkanı Dergah Akça ve Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Türkyılmaz burada, niçin siyaset?, siyasette neler yapılacak?, Ülke ve Düzce’ye katkı neler olacak? konularını ve diğer konularda bilgiler verdi. Sonrasında ise partililerin sorunları cevapladı.
Türkylımaz, “İlçe başkanımıza ve tüm ekibine sabır, ilgi ve hoşgörülü desteklerinden ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunarak Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
KILIÇ’A ZİYARET
Hasan Türkyılmaz, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı ziyaret etti. Geçirmiş olduğu bir kaza sonucu elinden yaralanan ve tıbbi operasyon geçiren Osman Kılıç’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Türkyılkaz, “Başkanımızın makamında işbaşı yapmış olmasından dolayı da sıhhatinin iyiye doğru gittiğini anlamış oluyoruz. Yaptığım ziyarette karşılıklı olarak Beyköy ve Düzce’mizin sorunları ve çözümleri konularında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.