Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük beldesinde çekilen ve bir televizyon kanalında yayımlanan Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canlandıran 24 yaşındaki Su Kutlu, Muğla'daki bir barda geç saatlere kadar Alkol aldı. İddiaya göre saat 01.00'de işletmenin kapanma saatinin geldiği söylenen oyuncu dışarı çıkmayı reddetti. 
 
Sabah'ın haberine göre Kutlu masadaki içki şişesini dışarıda içmek için yanında götürmek istedi. Bunun da yasak olduğunun söylenmesi üzerine garsona tekme ve yumruk atan sanatçı dışarı çıkarılırken çalışanlarla arbede yaşadı. Genç oyuncunun küfür ettiği öne sürüldü. Kutlu, daha sonra polisi arayarak darp edildiğini söyledi. sağlık kontrolüne götürülen Kutlu'nun 1.99 promil alkollü olduğu tespit edildi. 
 
KAMERALAR KAYDETTİ 
 
Karakola getirilen Kutlu, işletme sahipleri ve çalışanlardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine güvenlik kameralarının kaydını inceleyen polis, Dışarı çıkmayı reddeden Su Kutlu'nun masadaki içki şişesini almak istediğini, garsona tekme ve yumruk attığını, bunun üzerine başka bir garson tarafından dışarı çıkarıldığını saptadı. Kendilerine iftira atıldığı gerekçesiyle Kutlu'dan şikayetçi olan işletme sahipleri "Burası 40 yıllık işletme. Burada kavga gürültü olmaz. Biz kendisine gerekli izahatı yaptık ama alkolün de etkisiyle kontrolden çıktı. Görüntüler de bizi doğruluyor" diye konuştu.