Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk yarısında mağlup olduğu Ceylanpınar ile rövanş maçına çıkıyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda oynayacağı Ceylanpınar maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü saat 12’da oynayacağı maç için Ceylanpınar’a gidecek olan mavi-beyazlı takım, bu maçı kazanarak rövanşı almak istiyor. Puan cetvelinde ikinci sırada bulunan Ceylanpınar ile 14 puana sahip olduklarını, averajla üçüncü sırada yer aldıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediysepor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menejeri Ramazan Taşkın, maç öncesi takımda her hangi bir sıkıntı bulunmadığını, bu maç için Cumartesi günü Ceylanpınar’a gideceklerini ifade etti.
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi B Grubunda başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Genel Menejer Ramazan Taşkın, “Bu takımın başarılı olması, engellilerin sporun içerisinde yer alması için Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz gerekli maddi ve manevi desteği sağlıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde takım olarak bağlı bulunduğumuz Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ligin ilk yarısında Ceylanpınar’a mağlup olmuştuk. Pazar günü rövanş maçına çıkıyoruz. Rövanşı almak için elimizden gelen gayreti gösterip, Gaziantep’e galibiyetle dönmek istiyoruz” diye konuştu.