Düzce Saray Talebe Yurdu geleneksel büyük kermesini açtı. Hayır Çarşısı adı altında açılışı yapılan kermese Düzce Valisi Ali Fidan ve protokol üyeleri katıldı.
Saray Talebe Yurdu Büyük Kermesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış öncesi Düzce Belediyesi Mehter Takımı konuklara güzel bir gösteri sundu. Serginin açılışına Vali Ali Fidan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, STK temsilcileri, Saray Eğitim Kurumları Bölge Müdürü Hüseyin Yılmaz, Düzce İl Müdürü Ali Devrim, kurum yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
Vali Ali Fidan açılış esnasında yaptığı konuşmada, bu tür hayri etkinlilerin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Yoğunluk bir etkinlik dizisi devam ediyor. Özellikle Hayri hizmetler gerçekleştiriliyor. Dünyada en önemli şey insan yetiştirmektir. İyi insan, kaliteli insan yetiştirmeye ihtiyaç vardır. İçindeki Allah korkusu olan, vatanını, bayrağını, milletini seven insanlar yetiştirmek gerekiyor” dedi.
Törende konuşan Saray Eğitim Kurumları Bölge Müdürü Hüseyin Yılmaz ise dürüst, imanlı, Allah sevgisi, vatan sevgisi ile yoğrulmuş altın nesilleri yetiştiren bir eğitim kurumu olduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Vali Fidan ve açılışa katılan konuklar daha sonra kermesi gezerek alışveriş yaptılar. Kermeste bir birinden güzel ve çeşitli el ürünleri ile gıda ürünleri satışa sunulurken, geçen yıllarda olduğu gibi bir otomobil ve motosikletler de satışa sunulan ürünler arasında yer aldı.