Şehzadeler Belediyesi, Selimşahlar Mahallesi’nde naylon çadırda yaşam mücadelesi veren Acar ailesine yardım elini uzattı. Beyaz Masa ekipleri tarafından tespit edilen aileye acil olarak erzak, kıyafet ve kömür yardımı yapılacağını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, barınma ihtiyaçları için de çalışma başlatıldığını kaydetti.
Şehzadeler Belediyesi Manisa’da etkisini gösteren soğuk hava şartları nedeniyle Beyaz Masa bünyesinde Kriz Masası oluşturdu. Yoğun kar yağışında evsiz kalan vatandaşlara sahip çıkan Şehzadeler Belediyesi, Selimşahlar Mahallesi’nde çadırda yaşamını sürdüren aileye de yardım eli uzattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in talimatıyla Başkan Danışmanları Haşim Yener Bilir ve Ahmet Baydar aileye ziyarette bulunarak, ihtiyaçlarını tespit etti.
Acar ailesine gereken desteği yapacaklarını belirten Başkan Çelik, “Manisa’daki olumsuz hava şartları bir süredir etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklıkları oldukça düşük, dışarıda durmak çok zor. Bu çerçevede vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Beyaz Masa birimimize ulaşan Acar ailesinin yaşamını çadırda sürdürdüğünü öğrendik. Ekiplerimiz hemen harekete geçti ve çadırı ziyaret ederek, ailenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. 16 ve 9 yaşında, 2 buçuk aylık da bir bebeğimiz burada kalıyor. Bu soğuk havada onları sahipsiz bırakmamız mümkün değildi. Acil olarak erzak, kıyafet, battaniye ve kömür yardımında bulunacağız. Barınma ihtiyacı için de çalışma başlattık. Uygun bir yer bulabilirsek, ailemize yardımcı olacağız. Sokakta kalıp hayati tehlike altında olan vatandaşlarımızı; devletimizin, milletimizin ve hemşerilerimizin şefkatiyle buluşturmak bizim için şereftir” dedi.