Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Basın İlan Kurumu Konya Şubesini ziyaret ederek, Şube Müdürü Özden Konur ile sohbet etti.
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Başkan Vekili Ahmet Çal ve Birlik Genel Sekreteri Ziya Yavuz ile birlikte Basın İlan Kurumu Konya Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur, kurum hakkında Başkan Karemercan’a bilgi verdi.
Ziyarette, birlik çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Osman Karamercan, her zaman Konya esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını dile getirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olmasının hem Konya esnafı hem de şehrin ekonomisi için büyük avantaj olduğuna vurgu yapan Başkan Karamercan, “Gerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gerekse Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak uyumlu bir çalışma içindeyiz” dedi. Ziyarette Konya basınına da değinen Ali Osman Karamercan, Konya’da güçlü bir basın olduğunu ve şehrin sorunlarını dile getirdiklerini ifade etti.
GAZETELER LOKANTA VE KAHVEHANELERDE OLSUN
Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Konur, Konya’da yayın yapan gazetelerin, kahvehaneler, çay ocakları ve lokanta sahipleri tarafından günlük alınmasının faydalı olacağını dile getirdi. Şube Müdürü Özden Konur’un bu önerisinin güzel bir fikir olduğuna vurgu yapan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, bu öneriyi gündeme alacaklarını ifade etti.