MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan’dan yaşlılara anlamlı ziyaret.
Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde Malatya’da Huzurevi’ne giderek, burada kalanları ziyaret eden Hakan Kalkan, yaşlıları unutmadığını gösterdi.
Ziyaretinde Huzurevi’nde kalanlara çiçek veren Kalkan, yaşlıların geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran, gelenek, göreneklerimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklar olduğunu söyledi.
Türk gelenekleri çerçevesinde yaşlıların hayır dualarını almanın çok önemli olduğunun altını çizen MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, "Yaşlılara Saygı Haftası" nedeniyle bir de mesaj yayınladı.
Hakan Kalkan mesajında şunları kaydetti;
’’İnsana verdiğimiz önem, bizlerin gelecekte daha refah yaşamasına neden olacaktır unutmayalım ki, gençlik kalıcı değildir. Hepimiz mutlaka yaşlanacağız, bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünden yola çıkarak ‘Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur.’ Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.’’