AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı nedeniyle AK Parti 2. Bölge milletvekili adaylarının katılımıyla “Sevgi Yürüyüşü’nde Beyoğlu sokaklarını dolaştı.
AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı nedeniyle Beyoğlu’nda “Sevgi Yürüyüşü” düzenledi. Yürüyüşe AK Parti 2. Bölge milletvekili adayları Hüseyin Hüsnü Kılıç ve Süleyman Enes Kılıç, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ile partililer katıldı. Beyoğlu Keçici Piri Mahallesi’nden başlayan yürüyüş, Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüş esnasında AK Parti 2. Bölge milletvekili adayları Hüseyin Hüsnü Kılıç ve Süleyman Enes Kılıç ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Demircan, “Beyoğlu’nda uzunca bir zamandır aynı anlayış belediyecilik yaptığı bir dönemi geçiriyoruz. Vatandaşlarımız şunun farkında; hizmetlerin devamı için istikrar şart. Hem yerelde hem genelde bu güçlerin bir araya gelmesi yerel hizmetlerin yürütülmesi anlamında kıymetli olduğunun da farkında. Bugün teşkilatımızla bir aradayız. 7 Haziran’a giderken hizmetlerde durmak yok yola devam diyoruz” dedi.
AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç ise Kasımpaşa’nın önemine dikkat çekerek, “Özellikle Kasımpaşa’nın çok farklı bir anlamı var. Bu yürüyüşle de tarihi değerlerle geleceği buluşturan ve 12 yıllık bir iktidar olmasına rağmen hem kendi kademelerinde hem de halk kademesinde muazzam bir coşkuyla karşılandığımızı ve bu yürüyüşünde özellikle halkın hissiyatına tekabül eden, teşkilatımızın dinamizmini gösteren önemli bir hareket olduğunu görüyorum. Kendi çalışmalarımız içinde önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu görüyorum. İnşallah yeni Türkiye yolunda 7 Haziran bambaşka bir dönüm noktası olur. Türkiye’nin istikrarından yana bu yürüyüşünde katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.
AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Enes Kılıç ise, “Bu yürüyüş teşkilatlarımızın nasıl halkın içinde olduğunun göstergesidir. Biz bu yürüyüşe 2002 yılında başladık. Yürüyüşümüz aynı kuvvet ve aynı azimle devam ediyor. Teşkilat yapısı olarak dünyada eşi benzeri olmayan bir teşkilata sahibiz. Eğer eksiklikleri olan partiler varsa gelsin bizi örnek alsınlar. Biz her zaman halkın içindeydik. Halen de halkın içindeyiz. 13 yıldır iktidarız. Bu her iktidara nasip olmayacak bir şey. Daha önce görev yapmış milletvekili arkadaşlarımız var. Rahatlıkla halkın içinde dolaşıyorlar” şeklinde konuştu.