İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hayri Ertan ile birlikte İlkadım İlçesindeki Sağlık Kurumlarına ziyaretlerini sürdürdü. Kaymakam Turan Atlamaz ilk olarak Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal’ı ziyaret etti. Uygulanabilecek projelerin konuşulduğu ziyaret sohbet havasında geçti. Kaymakam atlamaz daha sonra İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Nilgün Yavuz’u ziyaretinde Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun konuğu oldu.

Atlamaz, son olarak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hayri Ertan ile birlikte Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Tamer Kutlu’yu ziyaret ederek hastanede incelemelerde bulundu. Ziyarette ayrıca Hastane Müdür Yardımcısı Mehmet Argun, Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Keskin ve Göğüs Cerrahi Uzmanı Ömer Serdar Bekdemir de hazır bulundular.
Gerçekleştirdiği sağlık kurumları ziyaretlerinde yetkililerden hastanelerin işleyişi ve yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgiler alan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, “Artık sağlık kurumlarımız eski kasvetli duruşundan kurtuldu. Daha ferah, daha nezih, iç açıcı ortamlar haline geldi. Hastanelerimiz her gün daha modernleşiyor" dedi.