Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kente gelerek kalacağı otele yerleşti. Sivas’taki sarı-kırmızılı taraftalar takımlarının otele girişinde izdiham oluşturdu. Taraftarlar, futbolculara yoğun sevgi gösterisinde bulunurken, emniyet güçleri koridor oluşturarak oyuncuların otele girişini sağladı.
Yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, kente geldi. İstanbul’dan Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla 11.30’da Sivas’a hareket eden kafile, 1,5 saat süren uçak yolculuğu sonrası kente iniş yaptı. Soğuk havaya rağmen sarı-kırmızılı taraftarlar meşalelerle takımı Nuri Demirağ Havaalanı’nda karşıladı.
Havaalanından otobüsle Sivasspor tesislerine geçen kafile burada basına kapalı olarak 1,5 saat antrenman yaparak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanın ardından sarı-kırmızılı ekip kalacağı otele hareket etti.
İZDİHAMI POLİS ENGELLEDİ
Otel önünde çok sayıda taraftar takımı meşalelerle karşıladı. Oyuncuların takım otobüsünden inerek otele giriş yaptığı sayıda sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolculara yaklaşabilmek için izdiham oluşturdu. Emniyet güçleri taraftarların oyunculara yaklaşmasını güçlükle önledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar özellikle Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a yoğun ilgi göstererek sevgi gösterisinde bulundu. Otele yerleşen kafile maç saatini beklemeye başladı.