Odunpazarı Belediyesi tarihinin ilk kreş projesi olan "Oyunpazarı", belediye çalışanları ve vatandaşların huzur ve mutluluk kaynağı oldu.
Hayatları adeta bayram olan çocuklar başarılı çalışmalarıyla aldıkları kaliteli eğitimi gözler önüne seriyor. El becerilerinden müzik yeteneklerine kadar birçok konuda bilgi ve beceri kazanan kreş öğrencileri, ailelerine her akşam farklı bir alandaki yetenekleri ile özel sürprizler hazırlıyorlar.
Oyunpazarı’nın kısa süre içerisinde büyük başarı kazanmasının ardında alanlarında uzman çocuk gelişimcilerin olduğunu kaydeden yetkililer, Oyunpazarı’nın gelişime açık yapısıyla çocuklara önemli fırsatlar sunduğuna dikkat çektiler. Oyunpazarı’nın temel amacının geleceğin yaratıcı bireylerinin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu altını çizen yetkililer, kaliteli eğitimin yeni kreş projeleri ile daha geniş kitlelere ulaşacağını kaydettiler.
Ayrıca, bakım hizmetlerinin yanı sıra okul öncesi eğitimleri ve sosyal aktiviteleri ile çocukların zihinsel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayan Oyunpazarı’nın, 2015-2016 yılı kayıtlarının da dolduğu bildirildi.