TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Arsinspor, deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, iyi mücadele ettiklerini karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını belirterek, "Ligde zirveyi zorlayan ekiple sahasında oynadık. Deplasmanlarda gösterdiğimiz performansı bu maçta da gösterdik ama istediğimizi alamadık" dedi.

Karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini anlatan Şahin, "İlk yarının başında yediğimiz golle geri düşmüş olsak da oyunu bırakmadan mücadelemizi sürdürdük. İlk yarıda eşitliği sağlayabilmek için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başladık ve bize eşitliği getiren golü bularak oyunda dengeyi kurduk. Kalan dakikalarda hem öne geçme hem de avantajımızı korumak için mücadele ettik ama ev sahibi ekibin atakları devam etti. 76. dakikada gelen golle geriye düştük. Bu dakikadan sonra eşitliği sağlayabilmek için mücadele ettik fakat başarılı olamadık ve karşılaşma ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi" diye konuştu.

Şahin, 4 haftalık periyotta kazanamadıkları için üzgün olduklarını kaydederek, "Üzerimizde kazanamama telaşı var ama rehavete de kapılmadık. Futbolda bazen bu tür şeyler olabiliyor. Nasıl üst üste kazandığınız haftalar oluyorsa kaybettiğiniz ya da kazanamadığınız haftalarda oluyor. Biz şu anda bu sendromu yaşıyoruz ama atlatacağız. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Yakın zamanda istediğimiz sonuçları alacağız" ifadesini kullandı.