Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisi, sevgisi ve sıcaklığı ile karşılaşan AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, Benlieli Mahallesinde ise çiçeklerle karşılandı.
AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, 7 Haziran seçimlerine sayılı günlerin kaldığı bugünlerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Partisinin İlçe Başkanı Mehmet İnci, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gittiği Güneşli Mahallesinde vatandaşlarla sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltıda partililere seslenen Baybatur, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti ve seçimlere kadar girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi. Kahvaltının ardından önce pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Baybatur, daha sonra Doğanpınar, Şeyh Yayla ve Benlieli Mahallelerini ziyaret ederek partisine destek istedi. Benlieli Mahallesinde çiçeklerle karşılanan Baybatur, vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yedi.
Gittiği mahallelerde güven ve istikrarın devamı için bugüne kadar yapılan seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de AK Parti iktidarının güçlü bir şekilde gelmesini isteyen Baybatur, “Bugüne kadar yapılan seçimlerinde Allah’ın izni sizlerin de desteği ile tek başına iş başına geldik. 3 Kasım 2003 seçimlerinden önceki ANASOL-M hükümeti zamanında nasıl sıkıntılar çektiğimizi biliyorsunuz. Bankaların içi boşaltılmış, ekonomi allak bullak olmuştu. Devletimiz memurunun ve işçisinin maaşını ödeyemiyor, işçiler memurlar, esnaflar meydanlarda eylem yapıyordu. Devletimiz, Marmara depreminde depremzedeler için toplanan paralarla memurun, işçinin maaşını ödüyordu. Gırtlağımıza kadar borç içindeydik. AK Parti iktidarının gelmesiyle birlikte önce IMF’ye olan 23,5 milyar dolar borcumuzu ödemeye başladık. Allah’a hamdolsun ki IMF’ye borcumuzu ödemekle kalmadık, 5 milyar dolar para yardımında bulunacağımızı söyledik. Güven, istikrar ve büyümenin sayesinde kendi uçağımızı tanlımızı, helikopterimizi ve insansız hava aracımızı yapar hale geldik. Allah’ın izni ile kısa zamanda da kendi yerli arabamızı yapacağız ve bu yollarda kendi arabamızla dolaşacağız. Türkiye’nin güçlenmesini ve büyümesini istemeyenler var. Tekrar eski Türkiye’ye dönülsün istiyorlar. Bugün ne CHP’nin ne de MHP’nin tek başına iktidara gelebilecek ne iradeleri var ne de cesaretleri. Bunların akıl hocaları olan paralelciler CHP ile MHP’nin koalisyon yapmasını, HDP’de meclise girerse eğer dışarıdan destek vermesini istiyorlar. Güçlü Türkiye’nin hem bölgesinde hem de dünya ülkeleri arasında daha da güçlü olması için AK Parti iktidarının devam etmesi gerekiyor. Bunun için de 7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde sizlerden destek istiyoruz.” diye konuştu.