Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Döşemealtı Belediyesi’ni ziyaret etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal,Döşemealtı ilçesini gençlik değerlerinin toplandığı merkeze benzetti. Baykal, "Bilindiği gibi Döşemealtı, ilçe kimliğine yeni kavuştu. Dolayısıyla genç bir ilçe. Belediye Başkanı’na bakıyorsunuz o da genç. CHP İlçe Başkanımıza bakıyorsunuz o da genç. Bütün bu değerlerin Döşemealtı’nda toplanmış olması hedefimize koşar adım gideceğimizin de teminatıdır diye düşünüyorum" dedi.
VİZYON PROJELERE TAM NOT
Döşemealtı Belediyesi’nin bir yıllık icraatları konusunda bilgi veren Belediye Başkanı Turgay Genç, göreve geldikten sonra ciddi sorunlarla mücadele ettiğini, ilçe sınırlarının yaklaşık 3 kat artmasına rağmen planlı ve programlı çalışma ile her vatandaşın eşit hizmet almasını sağladıklarını söyledi. Başkan Turgay Genç, başta Kırkgöz Yaşam Vadisi Projesi olmak üzere, Meydan Projesi, Bilim ve Teknoloji Parkı Projesi, Oto Galericiler Sitesi Projesi, Yenilenebilir Enerji ve Evdirhan Projeleri hakkında Baykal ve beraberindeki heyete bilgi verip çalışmaların hangi aşama da olduğunu açıkladı.
CENAZEYE KATILDI
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görevli Mesut Çapalı için belediye binası önünde düzenlenen törene CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 23. Dönem Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Zekeriya Altun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, Gençlik Kolları Başkanı Eren Doğan, eski İlçe Başkanı Haluk Yalçın ve çok sayıda partili birlikte saf tutup aile yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığında bulundular.
Cenaze töreninin ardından Döşemealtı’nın Dağbeli Mahallesi’ne geçilerek yapımı tamamlanan Yeni Osmanlı Emin Hafız Cami’nin açılışı gerçekleştirildi.