GİRESUN (İHA) – PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’da, teknik direktörü Erkan Sözeri, pazartesi günü oynanacak olan Altınordu maçını değerlendirdi.
Giresunspor’un geçen hafta kendi evinde oynadığı ve berabere sonuçlanan Buca maçında kaybettikleri puanı telafi etmek istediklerini belirten teknik direktör Sözeri, hazırlıklarını galibiyet üzerine sürdürdüklerini kaydetti. Sözeri, “Altınordu maçının 6 puanlık bir maç olacaktır. Çok zorlu bir rakiple oynayacağız. Altınordu, çok koşan mücadele eden bir takım. Ancak bizde çok koşan mücadele eden bir ekibiz. Çok zevkli keyifli bir maç olacak fakat puan alan puanlarla dönen taraf biz olmak istiyoruz. Sıralamada daha iyi bir yer edinebilmemiz için bu maçtan istediğimiz bir skorla dönmek çok önemli ve biz bunu başarmak istiyoruz. Bunun için takımda formsuz oyuncular bulunuyor. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız ve formayı hak eden giyecektir” dedi.
SAĞLAM: "TARAFTARIMIZA 3 PUAN HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"
Altınordu deplasmanına galibiyet için gittiklerini belirten Giresunspor’un tecrübeli oyuncusu Rıdvan Sağlam ise 3 haftalık beraberlik serisini galibiyete dönüştüreceklerini kaydetti. Sağlam, “Lig’de 3 haftadır kazanamıyoruz ama deplasmanda da halen yenilmeyen tek takımız. Yine yenilmeme serimizi devam ettirmek istiyoruz. Buradan galibiyetle dönerek taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Aynı zamanda ligdeki iddiamızı sürdürmek istiyoruz”
SOLMAZ: "SON DAKİKALARDA DAHA ÇOK SORUMLULUK ALMAMIZ GEREKİYOR"
Giresunspor’un en fazla gol atan oyuncusu Abdulaziz Solmaz ise, “Buca maçı için söylenecek çok fazla bir şey yok. Son dakika yediğimiz gol moralimizi çok bozdu. Ama motivasyonumuzu düşürmeyeceğiz. Sonuçta bu futbol ve futbolun içinde bunlar var. Daha çok dikkat etmeliyiz. Son dakikalarda daha çok sorumluluk almamız gerekiyor. Özellikle bizim gibi backgroundu yüksek oyuncuların topu ayağında daha fazla tutması lazım. Önümüzde Altınordu maçı var. Onlarda çok koşan, çok mücadele eden bir takım. Bu maçın öneminin bilincindeyiz. İyi bir müsabaka olacak. Biz kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız”