ÇORUM (AA) - Çorum'daki basın mensupları, terör saldırılarına tepkilerini Çorum Belediyespor ile Gölbaşıspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını takip ederken ay-yıldzlı tişört giyerek gösterdi.

Çorum Belediyespor ile Gölbaşıspor arasında Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu karşılaşmasını takip eden basın mensupları, terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla maçtan önce üzerinde ay-yıldız bulunan kırmızı renkli tişörtler giydi. 

Hem saha içerisinde hem de basın tribününde maçı ay-yıldızlı tişörtlerle takip eden basın mensupları, son dönemde artan terör saldırılarına tepki gösterdi. 

 Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Çorum Şube Başkanı Okan Ateş, yaptığı açıklamada, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Son dönemde artan terör saldırılarının Türk milletini yıldırmayacağını vurgulayan Ateş, "Özellikle Hakkari ve Iğdır'daki hain saldırıda 30 asker ve polisimizin şehit olması yüreklerimizi dağladı. Biz de terörü lanetlemek ve tepkimizi ortaya koymak için maçı ay-yıldızlı tişörtlerle takip etmek istedik. Spor basınındaki tüm arkadaşlarımız da bize destek verdi. Terör belasının ve bu acıların bir an önce bitmesi en büyük temennimizdir" ifadesini kullandı.

Karşılaşmayı tribünlerden izleyen taraftarlar da basın mensuplarına alkışlarla destek verdi.

Bu arada, Çorum Belediyespor'un 4-1'lik galibiyetiyle sona eren maçta futbolcular, attıkları gollerden sonra asker selamı verdi.