Tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde vefat eden Bursaspor’un Divan Kurulu üyelerinden Fehmizat Bayraktar, son yolculuğuna uğurlandı.
Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki dostluk bağlarını kuran Bursaspor Divan Kurulu üyesi Fehmizat Bayraktar, dün tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat etti. Bugün Bayraktar için Ulucamii’de ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeşil-beyazlı yöneticiler ile taraftarlar ve Bayraktar’ın yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bayraktar, Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ayrıca cenazeye katılan Bursaspor taraftarları Bayraktar’ın tabutunu forma ile örtüp, üzerine atkı koydu.
BÖLÜKBAŞI: "ÜZÜNTÜLÜYÜZ"
Cenazede konuşan Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, “Üzüntülüyüz. Sevilen bir kardeşimizi edebiyata uğurluyoruz. Taraftar gözünde ağabeylik yapmış, Bursaspor’u kalpten seven kardeşimizi kaybettik. Bir müddet talihsiz bir hastalığa tutuldu. Aramızdan vakitsiz ayrılması bizi üzdü. Camiamızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.