Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Antalya’nın Kepez ilçesindeki pazarları gezerek, vatandaşlar ve pazarcılarla sohbet etti.
Pazarcı esnafıyla çay içerek sohbet eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, “Sizlere pazarcı esnaflarımızın tamamına hayırlı, bereketli kazançlar temenni ediyorum. Pazarcı esnafının milletimizin gönlündeki yeri, inanın, ne bol ışıklı, büyük levhalı AVM’ler ile ne de devasa alanda açılmış dev marketlerin hiçbiriyle mukayese kabul etmez. İnancım şu ki pazar kültürünü mutlaka yaşatmalıyız. Pazar kültürünün önemine tüm samimiyetimle inanıyorum ve bu kültürün mutlaka devam etmesini istiyorum. Antalya için mega projelerimiz var. Lütfi Elvan Bakanımızla, Menderes Türel Başkanımızla projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.
Daha sonra Santral mahallesine geçen Uslu, Antalya yatırımları konusunda görüşlerini aktardı. Uslu, “İstikrarsızlık 1970-1980 yılları arasında, 10 yılda 12 Başbakan değişmesidir. İstikrarsızlık yatırımların durması, IMF kapısında 500 milyon dolar için ceketi düğmeli beklemektir. İstikrar ise IMF adlı kuruluşa ‘İsterseniz size borç verebiliriz’ diyebilmektir. Antalya’nın kararı istikrarın devamıdır. Milletimiz istikrar istiyor. Dünyadaki mazlumlar Türkiye’nin istikrarı için dua ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Türkiye için gece ve gündüz çalışıyor. Ahmet Davutoğlu Başbakanımız gece ve gündüz çalışıyor. İstikrar sürecek, Antalya büyüyecek, Türkiye büyüyecek. İstikrarsızlık bekleyenler hüsrana uğrayacak. Ülkemiz üzerine oynanacak oyunlar bozulacaktır. Allah’ın izniyle, 7 Haziran’da hem Antalya’da hem de Türkiye’de rekor bir oy oranına ulaşacağız. Anayasa değiştireceğiz. Anayasa ile adı üstünde ana yasaları, ana anlayışları değiştireceğiz. Prangalardan kurtulacağız. Millete hizmetin önündeki engelleri kaldırıp, Yeni Anayasa ile birlikte Türkiye’nin daha hızlı karar almasını sağlayacak yeni bir yönetim sistemine sahip olacağız. Vereceğiniz güçlü destek, İstikrara Evet, Yeni Anayasa’ya Evet, Başkanlık Sistemine Evet, Büyük Türkiye’ye Evet demenizdir. Antalya’yı seviyorum. Suyunu, havasını en önemlisi insanını seviyorum. Antalyalıya hizmet etmek büyük bir onurdur” diye konuştu.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu’ya bütün gün boyunca Kepez İlçe Teşkilatı mensupları eşlik etti.