Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) geleneksel 4.Basın Bowling Turnuvası, Özdilek Park Alışveriş Merkezi Rock’n Bowl Bowling Salonu’nda gerçekleşti. Basın çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği turnuvada İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibi ikinci oldu.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve AGC tarafından geleneksel hale getirilen "Basın Bowling Turnuvası", Özdilek Park Alışveriş Merkezi Rock’n Bowl Bowling Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya Antalya’da faaliyet gösteren haber ajansı, gazete, dergi ve haber portalı çalışanları büyük ilgi gösterdi. 11 takımın yer aldığı karşılaşmalarda kıyasıya bir mücadele sergilendi.
Turnuvada Antalyaburada.com adlı haber portalı çalışanları birinci olurken, İHA ikinci, GazeteBir ekibi üçüncü oldu. Turnuvada birici, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupaları AGC Başkanı Mevlüt Yeni, Medstar Hastaneler Grubu Medya ve İletişim Müdürü Sinemyis İşbaşı ve Özdilek Park Alışveriş Merkezi yöneticileri tarafından verildi. Medstar Hastaneler Grubu, dereceye giren takımların oyuncularına check-up hediye etti.
Kupa töreninde yaptığı konuşmada haberciliğin son derece stresli bir meslek olduğuna değinen AGC Başkanı Mevlüt Yeni, "Meslektaşlarımı yaşadıkları stresli ortamlardan uzaklaştırmak, aralarındaki dostluk bağlarını kuvvetlendirmek için bu tür aktivitelere daha çok yer vereceğiz" dedi.
Dereceye giren takım oyuncularını tek tek tebrik eden Yeni, ilerleyen günlerde yine gazetecilerin katılacağı büyük bir piknik organizasyonu yapacaklarının müjdesini verdi.