Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi Başkanı Vasıf Yüceliş, Antalya ekibi olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermek istediklerini belirtti.
Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi Başkanı Vasıf Yüceliş, Karain Havacılık Eğitim Merkezi öğretmenleri ve bir grup personelle, THK’nın 20. Genel Başkanı Prof.Dr. Attila Taçoy’un eşi Prof.Dr. Şükran Taçoy’un kurucusu olduğu ve halen başkanlığını yaptığı Büyükşehir Çocuk Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi Başkanı Vasıf Yüceliş ziyarette yaptığı konuşmada, THK Antalya ekibi olarak, sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermek istediklerini belirterek, “THK’nın sportif havacılık yanında tüm toplumu da kucaklayan bir yapısı olduğu, bu maksatla da maddi ve manevi tüm imkânlarımızı seferber etmeye her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi. Yüceliş, Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel çocuklarla bir program dahilinde engel durumuna göre uçurtmadan başlayarak model uçağa kadar birçok faaliyet yapmak istediklerini söyledi.
Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin ve kursların şekli ve tarihleri de karara bağlandı.