AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ve Canik ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
Kasım 2002’de AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başladığını hatırlatan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Bu dönem, milletimizin uzun süredir beklediği değişim ve dönüşümlerin sağlanması için sağlam bir siyasi zemin oluşturmuş, devlet ile milleti yeniden buluşturmuş ve bütünleştirmiştir. AK Parti, milletimizle birlikte, güven ve istikrar içinde yeni bir atılım dönemine hazırdır. 13 yıldır devam eden reformların ve dönüşümlerin, daha üst seviyelere çıkarılması için 7 Haziran seçimleri önemli bir milat olacaktır. 7 Haziran genel seçimleri, millet hareketi olan AK Parti’nin, 78 milyon insanımız ile birlikte geleceğe daha güçlü ve sağlam adımlarla yürüme seçimidir” diye konuştu.
Hastane, ilaç, maaş kuyruklarının geride kaldığını eğitim de kitap derdinin sona erdiğini ve her alanda büyük hizmetler gerçekleştirildiğini ifade eden Milletvekili adayı Köktaş, 7 haziran da Türkiye’nin geleceği, Yeni Türkiye’nin büyük hedefleri için destek istedi.