Çorum Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Tugay Happani düzenlenen törenle görevini Dr. Ömer Sobacı’ya devretti.
Devir teslim törenine İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, bazı sendika yöneticileri ve Kamu Hastaneleri Birliği çalışanları katıldı.
Dr. Turgay Happani, görev süresi boyunca insanların Çorum’da sağlık hizmetlerinin en kaliteli ve hızlı şekilde yararlanabilmeleri için çalıştıklarını söyledi. Çorum’da sağlık hizmetlerinden memnuniyetin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu vurgulayan Happani, görev süresi boyunca kendisini yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Çorum’da 10 ay İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığını, Kasım 2012’den itibaren de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yaptığını söyleyen Dr. Happani, “Büyük mutluluk duyarak yaptığım görevimi bugün Dr. Ömer Sobacı ağabeyime teslim ediyorum. Çorum’da kurucu Genel Sekreter olarak görev aldım. 48 yönetici ile görev yaptık. Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı 10 sağlık kuruluşu var. Bu kuruluşlarda 3 bin 700 personel, bin 283 adette yatak mevcut. Çorum’dan iyi bir şekilde ayrılıyorum.Bugüne kadar beni yalnız bırakmayan destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Happani, törende ayrıca merkez ve ilçelerde yapılan sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini devralan Ömer Sobacı ise, Happani’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, devraldığı hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacağını belirtti.