PTT 1. Lig’in 19. haftasında Boluspor, deplasmanda konuk olduğu Manisaspor’u 90+4. dakikada Prijovic’in ayağından bulduğu gol ile 2-1 mağlup ederek, altın değerinde bir 3 puan kazandı. İlk yarıyı önde kapatan Manisaspor ise elindeki avantajı koruyamayarak, ligin alt sıralarına demir attı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor’un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, kupa maçında aldıkları galibiyetin ardından Boluspor karşısına moralli çıktıklarını belirterek, son dakikalarda maçı kaybetmelerinin üzüntü verici olduğunu söyledi. Mutlu, “Maçta kötü oynamadık Bu sahada iyi mücadele ettik. Rakip de çok iyi oynadı. Hakkını yememek lazım. 2 pozisyon verdik ve uzatmalarda gol yedik. 3-4 tane de net pozisyonumuz vardı. Maçın en kötü hakkı beraberlikti. Maçın son dakikasında pozisyon hatasında golü yedik. Yapacak bir şey yok artık. Bundan sonraki maçlarımızda telafi etmeye çalışacağız” dedi.
BOLUSPOR CEPHESİ
Her iki takım için de çok önemli bir maç olduğunu vurgulayan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Biz buraya iç saha galibiyeti alarak gelmiştik. Bir seri peşindeydik. Bizim için kırılma maçıydı. Bu maçı üst tarafa tutunma maçı olarak gördük. Artık 3-4 hafta sonra lig şekillenmeye başlayacak. Biz de pozisyonumuzu belirlemek istiyorduk. Aslında acemice bir golle geriye düştük. Böyle ağır sahada bu tip gol yedikten sonra maçı çevirmek zor fakat biz konsantremizi hiç kaybetmedik. Fiziksel gücümüzle son 15 dakikalarda bunun meyvesini alabileceğimizi düşünmüştük. Son dakikalarda bulduğumuz gol ile 3 puanı almak bizim için çok sevindirici" diye konuştu.