UEFA Avrupa Ligi’nde, Legia Warszawa maçında sol diz ön çapraz bağları kopan ve ameliyat olan milli kaleci Onur Recep Kıvrak’ın, öngörülen tarihten önce koşulara başlayacak olması sevinçle karşılandı.
Trabzonspor’un en önemli silahı kaleci Onur Kıvrak konusunda yaşanan gelişmeler başta yönetim ve teknik direktör Ersun Yanal’ı sevindirdi. UEFA Avrupa Ligi’nde 2 Ekim’de Legia Warszawa maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağları kopan milli eldivenin sezonu kapattığı açıklanmıştı. Onur’un sakatlığının ardından en büyük silahını kaybeden bordo-mavililer, kalesinde büyük sorun yaşamıştı. Eldivenleri teslim alan Fatih Öztürk, yaptığı hatalarla güven vermemiş; onun yerine denenen İbrahim Öztürk de kaledeki boşluğu dolduramamıştı. Herkes Onur Kıvrak’ı ararken, devre arasında Hakan Arıkan sezon sonuna kadar kiralanmıştı.
ONUR KOŞULARA BAŞLAYACAK
Milli kalecinin kendisine verilen program ve yapılan tedaviye olumlu cevap vermesiyle birlikte, belirtilen tarihten önce sahalara dönecek. Salonda yaptığı kuvvet çalışmalarının ardından Onur’un, sahada koşulara başlayacağını açıkladı. Dün oynanan İstanbul Başakşehir maçını tribünden izleyen milli eldiven, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, tedavi sürecinin çok iyi gittiğini belirterek, "Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Belirtilen tarihten daha önce sahalara döneceğimi düşünüyorum. Ameliyat sonrası kendime çok iyi bakıyorum ve beni ameliyat eden doktorumun vermiş olduğu program dahilinde çalışıyorum. Hızla iyileşmem için de sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor. Sol dizimi kuvvetlendiriyorum. Sahalara döneceğim günü heyecanla bekliyorum" dedi.