AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ekonomist İsmail Cem Güner, “Eğer hedefimiz ekonomisi büyüyen, 2023 vizyonu için ticaret hacmini ikiye katlayan bir Trabzon ise herkes elini taşın altına koymalı” dedi.
Aday adaylığı sürecinde özellikle ekonomiyle ilgili sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiğini ve temsilcileriyle fikir alış verişinde bulunduğunu belirten Güner, “Bütün STÖ’lerin Trabzon’un ekonomisinin gelişmesiyle ilgili görüş ve önerilerini dikkatle dinledim ve özellikle not aldım. Zaten bir bürokrat olarak sorunların birçoğunu daha önce tespit etmiş, proje haline getirerek ilgili bakanlıklara vermiştim. STÖ Temsilcilerinin raporlarıyla projelerimin çakışması beni umutlu kıldı. Belli ki birkaç koldan çözüm içim mücadele veriliyor. Zaten herkes ekonominin kalkınması için elini taşın altına koymalı. Siyasetçi, bürokrat, STÖ Temsilcisi el ele verip, Trabzon için çalışmalı” diye konuştu.
Güner, bürokrat kimliğiyle hazırladığı projelerin hayata geçirilmesine katkı vermek için siyasi kimliğiyle Trabzonlulardan destek, parti büyüklerinden de görev beklediğini ifada etti.