Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının teşkilatlanma çalışmaları neticesinde Kredi Yurtlar Bölge Müdürlüğü ve İl Müdürlüklerinde çalışan taşeron şirket personelleri Hizmet-İş Sendikası ailesine katıldı.
KYK Bölge ve İl Müdürlüklerinde çalışanlarla bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptıklarını söyleyen Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, “ Kayseri Bölge Müdürlüğüne bağlı Yurtlar, Nevşehir ve Kırşehir İl Müdürlüklerinde bağlı yurtlar da çalışanlarla yaptığımız teşkilatlanma çalışmalarının ardından arkadaşlarımız kendi hür iradeleri ile sendikamıza kayıt olmuşlardır.” Dedi.
KYK çalışanları ile yaptığı toplantıda sendikaya kayıtlarının nasıl olacağı hakkında bilgiler veren Özdemir şu şekilde devam etti, “Artık sizler yalnız değilsiniz. Sizler için mücadele eden sendikamız ve konfederasyonumuz Hak-İş var. Seçiminizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. En kısa zaman içerisinde Bakanlığa yetki müracaatında bulunup işlemlere başlayacağız. Her türlü derlerinizde, sıkıntılarınızda sendikamız sizlerin yanın da olacaktır. Allah hepimize hayırlı mübarek eylesin” dedi.
Özdemir konuşmasında Hizmet-iş Sendikasını tercih edenleri tebrik ederek Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikasının çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra toplantıya katılanlara teşekkür etti.