Karaman’da Eğitime "Yüzde Yüz Destek" kampanyası çerçevesinde hayırsever iş adamı Ali Küçüker tarafından bir ilköğretim okulu yaptırılacak.
Yaptırılacak okulla ilgili olarak valilik makamında imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Karaman Valisi Murat Koca, toplumumuzun gelişiminde eğitimin çok önemli olduğunu söyledi.
Bu alanda devlet millet bütünleşmesiyle daha iyi bir noktaya gelindiğini ifade eden Koca, "Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası doğrultusunda ilimiz iş adamı ve sanayicilerimiz yeni eğitim öğretim kurumlarının açılmasına vesile oluyorlar. En iyi yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu gün burada genç işadamı kardeşimiz ile bir protokol imzalıyoruz. Kendisi Piri Reis Mahallesine 21 destekli bir ilköğretim okulu yaptıracak. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’da, geleceğimizi oluşturacak eğitimli bireylerin yetişmesinde toplum olarak hepimize sorumluluklar düştüğünü vurgulayarak bu konuda sanayici ve iş adamlarımızın üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Koca, işadamı Küçüker arasında yaptırılacak olan okulun protokolü imzalandı.