Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, istişare toplantıları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.
Başkan Ekinci, 117 kırsal, 36 merkez mahalle muhtarı ile toplantı yaptı. Periyodik olarak toplantıların devam edeceğini belirten Ekinci, amaçlarının yaşanabilir Eyyübiye olduğunu ifade etti. Ekinci, “Göreve başladığımız ilk günden bugüne kadar daha yaşanabilir bir Eyyübiye için durmadan çalışıyoruz. Başkan yardımcılarımız ve ilgili müdürlerimizle oluşturduğumuz ekiplerimiz her an sahada olacak şekilde planlandı ve sizlerle sürekli iletişim içerisindeler. Biz belediye olarak oluşturduğumuz bu ekipler aracılığıyla ilçemize bağlı tüm mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit ettiğimizi çözümü noktasında da gerekli tüm çalışmaları yaptığımızı bilmenizi isterim. Gerek kırsal, gerekse merkez mahallelerimizde girmediğimiz, sorunlarını çözmediğimiz hiçbir nokta kalmayacaktır. Siz değerli muhtarlarımızdan da beklentimiz, mahallelerinizin her türlü problemini bizlere bildirmenizdir. Belediye olarak bizim yapmamız gereken işlerin dışında diğer kurumlarla çözülecek problemleriniz varsa ve çözüme kavuşturamamışsanız, bunları da bizlere iletmekten çekinmeyin. Eyyübiye Belediyesi olarak, bunların da takibini yapacağımızı ve çözüme kavuşturulması için çalışacağımızı da bilmenizi isterim” dedi.
İstişare toplantısı, mahallelerine ait problemleri dile getiren muhtarların konuşmalarıyla devam etti. Muhtarların belirttiği konulara ilişkin başkan ve ilgili müdürlerin gerekli bilgileri verdiği toplantıda yapılması gereken çalışmalar ile ilgili planlamalar gündeme geldi.