Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan tarafından Başkan Yardımcılığı görevine atanan Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Çorbacı, yeni görevine başladı.
5393 sayılı Belediye kanununun 49. maddesine istinaden münhal bulunan Başkan Yardımcılığı kadrosuna atanan Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Çorbacı, Taşköprü Belediyesi ana binada görevine başladı.
Ceyhun Çorbacı, kendisini bu göreve layık gören başta Belediye Başkanı Hüseyin Arslan olmak üzere Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.
Bilgi ve tecrübelerini bundan böyle daha fazla bir şekilde Taşköprü için harcayacağını belirten Çorbacı, Taşköprü Belediyesi olarak son yıllarda büyük projelere imza atıldığını ve halen devam etmekte olan Cumhuriyet Meydanı projesi, Kent Müzesi, Hasanlı Göleti İçme Suyu İshale Hattı Projesi, İçme Suyu Şebeke Projesi ve daha da önemlisi Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi projesinde gelinen nokta itibariyle bu projelerin modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda aksamadan devam etmesi için gerek Belediye personeline, gerekse Taşköprü halkına elinden gelen katkıyı vermeye hazır olduğunu kaydetti.
Görevi süresince vatandaşların istek ve önerilerine yer vereceklerini ifade eden Çorbacı, yapılan projeleri kısa vadeli, orta vadeli ve uzun vadeli olarak 3’e ayırdıklarını ve bu projeleri bir plan ve program dahilinde yapacaklarını belirterek, yapılacak olan tüm projelerin takipçisi olacaklarını kaydetti.