İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Aydın’da düzenlenen müsabakalarda birinci olan ve Türkiye Finalleri’nde Aydın’ı temsil etme hakkı elde eden İncirliova Lisesi Genç Kızlar Futbol Takımı’nı ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.
İncirliova Yaşar Kocabıyık Stadında yapılan çift kale antrenmanını da bir süre izleyen Başkan Kale’ye Başkan Yardımcıları Yalçın Sarı, Baki Aslantaş ile Belediye Meclis Üyeleri Funda Türker Çınar, Şevki Can ile Bülent Özcan da eşlik etti.
Başkan Kale, spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini ve imkanları doğrultusunda sürkeli desteklerde bulunduklarını hatırlatarak “Elde etmiş olduğunuz bu başarıdan dolayı sizleri tebrik ederim. İnşallah aynı başarıyı Türkiye Finalleri’nde de göstererek İncirliova’ya Türkiye Şampiyonu olarak dönersiniz” dedi.
58 GOL ATTIP HİÇ YEMEDİLER
İncirliova Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Takım Antrenörü Aziz Bingol ise Aydın ve Bölge müsabakalarında oynanan 7 karışlaşmada rakip filelere 58 gol attıklarını ve hiç gol yemediklerini dile getirerek “Kızlarımız geçtiğimiz yıl Türkiye Finallerinde üçüncü olmuşlardı. İnşallah bu yıl birinciliği İncirliova’ya getireceğiz. Bugüne kadar oynadığımız müsabakalarda yenilgi almadığımız gibi 58 gol atıp kalemizde hiç gol görmedik. Bunun temelinde ise çok çalışmak ve inanmak gelmektedir” şeklinde konuştu.