Erkekler Hentbol Süper Ligi Play-Off üçüncü maçında Nilüfer Belediyespor, evinde konuk ettiği Kayseri Rainbow’u 36-30 yendi. Bu galibiyetle Nilüfer Belediyespor seride durumu 3-0 yaparak adını hem yarı finale yazdırdı hem de Avrupa’yı garantiledi.
Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin güçlü ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, Play-Off üçüncü maçında Kayseri Rainbow takımını ağırladı. Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın ilk dakikalarına hızlı başlayan yeşil mavi beyazlılar farkı giderek açtı. Borko, Çağlayan, İbrahim ve Serhat’la etkili ataklar yapan yeşil mavi beyazlı ekip ilk yarıyı 20-11 önde tamamlayarak büyük avantaj sağladı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Nilüfer Belediyespor, savunmada da rakibine geçit vermedi ve karşılaşmadan 36-30 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor aldığı bu galibiyetle Play-Off serisinde durumu 3-0 yaparak adını yarı finale yazdırdı ve Avrupa Kupaları’na katılmayı garantiledi.
Maçın sonunda Başkan Mustafa Bozbey, Kulüp Başkanı Ali Karamık, 2. Başkan Fuat Alpaslan ile Yönetim Kurulu Üyeleri sahaya inerek oyuncuları tek tek tebrik edip sevinçlerini paylaştı.