Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Taşkesenlioğlu esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi. Ülkenin temel yatırımlarının bittiğini belirten Zehra Taşkesenlioğlu, “Bundan sonra hep birlikte Türkiye’yi kalkındıracağız.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim kampanyası kapsamında ilk olarak Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Taşkesenlioğlu, burada kadın kolları başkanlığı üyeleri ile görüştü. Zehra Taşkesenlioğlu daha sonra Yakutiye esnafı ile çeşitli görüşmelerde bulundu. Esnaf yeni açılan AVM’lerden dolayı iş yapamadıklarından yakındı. Topçu alayının Erzurum’dan kaldırılması ve acemi birliğinin olmaması ve organize sanayi bölgesinin yetersizliğinden yakınan vatandaşlar bu durumun ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirtti. Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu, ihtiyaç dahilinde şikayetlere çözüm üretilebileceğini bildirdi. Taşkesenlioğlu şöyle konuştu: “Erzurum kendisiyle barışacak. Esnafla birlikte çalışıp Erzurum ekonomisini geliştireceğiz. Seçildikten sonra daha fazla birlikte olacağız. Sıkıntıların dinlenmesi için bir ofis açacağız ve halkla ilişkiler departmanını kuracağız. Vatandaşlar gelemezlerse dahi buraya sorunlarını iletecekler. Buradan sorunlar bana ulaşacak. Doğruları halktan öğreneceğiz. Temel yatırımlar bitti bundan sonra hep birlikte Türkiye’yi kalkındıracağız. Kendi toprağıma kendi vatandaşıma hizmet etmek istiyorum.”
‘TÜRKİYE EKONOMİSİ AŞAĞIYA ÇEKİLMEK İSTENİYOR’
Daha sonra kadınları ziyaret eden Taşkesenlioğlu, kadınlardan destek beklediğini söyledi. Küçük esnafı da destekleyeceklerini dile getiren Ak Partili Aday şunları kaydetti: “Haziran seçiminin önemi büyük. Dış güçler Türkiye’nin gelişmesini istemiyorlar. Bu huzuru ve büyümeyi bozmak istiyorlar. Özellikle son iki senedir Türkiye ekonomisi aşağıya çekilmek isteniyor. Eskiden doğu yapıldığında doğum parası karşılanmıyordu ama şimdi devlet 18 yaşına kadar bakıyor. Eskiden 50 kişilik sınıflarda dersler görülüyordu. Şimdi ise sayılarda ciddi azalmalar var. Köy okullarında dahi akıllı tahtalar var. Hizmetlerde bulunarak hakkın da rızasını kazanacağız. Kadınlara satış merkezleri kuracağız. Kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini satabilecekler.“
Taşkesenlioğlu daha sonra vatandaşları gezmeye devam ederek sorunlar hakkında bilgi aldı.