Özel Hastaneler Platformu Derneği ve Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) işbirliği ile Bölge İstişare Toplantıları’nın dördüncüsü 26-27 Mart 2015 tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek.
ASİD Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, “Sağlık Kuruluşlarının İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı süreçlerinde yaşamış oldukları sorunlardan yola çıkarak ASİD ev sahipliğinde bu toplantı planlanmıştır” dedi.
Her bölgede belirlenecek merkez ilde yapılması planlanan bu toplantıların dördüncüsünün Gaziantep’te gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Yıldırım şöyle devam etti:
“Çevre illerde faaliyet gösteren özel sağlık kuruluşları yöneticilerinin ve bölge illerinin Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin katılımı da sağlanarak yapılacak toplantı bitiminde Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle bir araya gelinerek, karşılıklı istişare imkanı da bulunacaktır ”
Adana, Mersin, Osmaniye, Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa ve Malatya illerinde faaliyet gösteren özel hastaneler ve tıp merkezi temsilcilerinin katılacağı toplantı, 26-27 Mart 2015 tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek.