Vodafone KaraKartal’ın ilk talihlileri belli oldu. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla bir araya gelen toplam 40 talihli antrenmanı izledi, takımla öğle yemeği yedi ve fotoğraf çektirdi.
Beşiktaş ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, Kasım ayında tanıttığı ve alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal programı ile sadece Beşiktaşlılara özel deneyimler olarak tasarlanan zengin faydalardan yararlanmaya hak kazanan ilk talihliler belli oldu. Buna göre 40 Vodafone KaraKartal üyesi, takımlarını antrenmanları sırasında izleme ve antrenman sonrası futbolcularla bir araya gelme hakkı kazandı. Vodafone Karakartal’lı taraftarlar takımla öğle yemeği yedi ve fotoğraf çektirdi. Vodafone KaraKartal birinci dönem talihlilerinin Beşiktaşlı futbolcularla buluşması sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. İlk çekilişle toplam 110 kişinin ikramiye kazandığı belirtildi.
BURUK: “BEŞİKTAŞ TARAFTARINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Beşiktaş’ın bugüne kadar hep taraftarlarının gücüyle yükseldiğini belirterek, “Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz sosyal yatırımlar içinde spora, spor yatırımlarımız içinde de futbola büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Beşiktaş sponsorluğumuzun son ürünü olan Vodafone KaraKartal ile hem taraftarın hem de takımın kazanacağı yeni bir dönem başlattık. Beşiktaş bugüne kadar hep taraftarının gücüyle yükseldi. Şimdi de Beşiktaş taraftarını Vodafone’un gücüyle kanatlandırıyoruz. Bu programla her Beşiktaşlı, tutkuyla bağlı olduğu takımına destek olurken, kendisine özel olarak tasarlanmış ve daha önce Türkiye’de hiçbir taraftar paketinin sunmadığı fırsatlardan yararlanıyor. Bugün söz verdiğimiz fırsatları üyelerimize ilk kez sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone olarak gönül birliğiyle bağlı olduğumuz Beşiktaş taraftarını desteklemeye devam edeceğiz. Tüm Beşiktaşlıları da Vodafone KaraKartal paketlerine abone olarak kulüplerini desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.