SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, geçtiğimiz ay Challange Cup’ta Şampiyon olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünü ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, şampiyon bayan voleybolcuları tam cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Fethiye’deki kulüp binasında yapılan törende konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Kulüp olarak futbolun dışında tüm branşlarda varız. 5 kategoride 1'inci Lig’de oynuyoruz. Bursa’ya ilk Avrupa şampiyonluğunu bayan voleybolcularımız kazandırdı. Onlarla gurur duyuyoruz. Şimdi çıtamızı yükselttik. Yeni başarılara imza atmak için onların yanındayız" dedi.
Daha sonra konuşma yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Avrupa şampiyonluğunuz için sizleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bursa’yı yaşanabilir bir kent yapan Başkan Recep Altepe'yi de kutluyorum. Bizler sporun her zaman yanındayız. Yanlarında olduğumuzda başarının da geleceğine inanıyorum. Türkiye’yle şampiyonluk yaşattığının için bizlerde sizlerde gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.
Bakan Müezzinoğlu daha sonra bayan voleybolculara, teknik heyeti Avrupa Şampiyonluğu için birer tam Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Sonra takımla birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAF