MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan seçim gezileri kapsamında Zonguldak Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Burhan Koyu’yu ve okul öğretmenlerini ziyaret etti.
7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde Milletvekilliği görevine aday olan Zeki Çakan seçim gezileri kapsamında destek gezilerine devam ediyor. Gezi kapsamında Zonguldak Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Burhan Koyu’yu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan, “Sanat okulu mezunu olmamın çok büyük yararlarını gördüm. Belirli konularla ilgili mesleki bilgilerinin olmadığı fakat mesleki bilgisi olmuş gibi bazı okullardan mezun olan arkadaşlarımız diplomayı aldıktan sonra belirli sıkıntılar içinde oldu. Ben elektronik mühendisi olarak mezun olduğumda Zonguldak belediyesine başladığım. Zonguldak’ta şehir şebekesinde meydana gelen arızalar trafoların bakımında pek yabancılık çekmeden okulun bize öğrettikleriyle çok daha rahat mühendislik yapabildik. Sanat okulunun biz kattığı şeyler çok o yüzden unutmadık bugün sizleri ziyaret geldik” dedi.
Zonguldak Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Burhan Koyu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çıktığı bu yolda başarılar diledi. Ziyaretin ardından MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan okul öğretmenleri ile bir araya gelerek destek istedi.