Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından ‘Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi’ açıldı.
Üniversitenin Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Kubbe Altı Salonunda düzenlenen sergi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci, Genel Koordinatör Doç. Dr. Tuncay Bülbül, akademik ve idari personelin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bağımsız anaokulu müdürleri, öğrenci velileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Sergide Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan kuklalar, maskeler, kostümler, eğitici oyuncaklar, eğitim materyalleri, duyu materyalleri, mobiller, hareketli hikâye panoları yer alıyor. Bölüm öğrencilerinin giydikleri çeşitli karakterlerdeki kostümler ve yüz boyamalarıyla renk kattıkları sergide, Eğitimde Araç- Gereç Geliştirme Dersi ve Çocuk Animatörlüğü Dersi kapsamında 0-2 ve 3-6 yaş grubu çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, dil, motor gelişimlerini desteklemeye yönelik materyaller hazırlandı. Sergi, 07 Mayıs günü saat 16.00’a kadar açık olacak.