Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve Göztepe Spor Kulübü 2. Başkanı Fatih Dalan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret etti.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret eden Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil yaptıkları ziyarette İzmir’in büyük bir stada kavuşmasının önemine dikkat çekerken, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican İzmir’e yapılacak statlarla ilgili süreci en kısa sürede sonlandırılacağını vurguladı.
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve 2. Başkan Fatih Dalan ile Göztepe Stadı ile ilgili bir istişare toplantısı yaptıklarını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İnşallah sevgili Göztepeliler’e en kısa zamanda stat yapımının başlaması için müjdeli haberi vereceğiz. Bizim için Göztepe çok önemli bir kulüp, İzmir’in en önemli spor kulüplerinden bir tanesi. Göztepeliler’e hizmet, bizim olmazsa olmazlarımızdan. İzmir’in Avrupa’da, Süper Lig’de top koşturma potansiyeli olan takımlarının her türlü isteğini yapmak bizim boynumuzun borcu. Bu konuda elimizden gelini bu zaman kadar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. En kısa sürede de bu süreci sonlandıracağız” diye konuştu.
Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı hem tebrik, hem de Göztepe Spor Kulübü’nün ihtiyacı olan büyük stat için ziyaret ettiklerini belirterek, “Göztepe Spor Kulübünün büyük bir stada ihtiyacı var. Bizde Sayın Başkanımızdan konuyla ilgili yardım istemek üzere ziyaret ettik. Sağ olsun başkanımız bizi dinledi. Göztepe’nin en hızlı şekilde, İzmir için stada kavuşmasının çok önemli olduğunu karşılıklı olarak kendisiyle görüştük. O da bize her türlü yardımı yapacağını söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaret sonunda Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İl Başkanı Delican’a üzerinde isminin yazılı olduğu 35 numaralı formayı hediye etti.