Geçtiğimiz aylarda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yeri’nde, 3 bin metrekare alan üzerinde yaklaşık 150 araçlık otoparkın yapımına başlandı.
Mahalle statüsü kazanan ve Konyaaltı Belediyesi sınırlarına dahil edilen köylere yatırımların sürdüğü belirtilirken, Çakırlar Sosyete Pazarı’nın ardından Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yeri’nde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayan ve kısa bir süre içinde tamamlayan Konyaaltı Belediyesi’nin, şimdi de otopark yapımına başladığı bildirildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fen İşleri Müdürlüğü’nün 3 bin metrekare alan üzerinde otopark düzenlemesine başladığını ifade ederek, Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yeri’ne yapılacak 150 araçlık otoparkın, hem bölgeyi ziyaret eden vatandaşların hem de bölge esnafının kullanımına uygun olacağını kaydetti. Başkan Muhittin Böcek, 2014 Yerel Seçimleriyle birlikte mahalle statüsü kazanan ve kendi ilçe sınırlarına dahil edilen köylere yatırımların, önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini söyledi.