Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 8 mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren sarımsak entegre tesisleri ve tekstil fabrikalarını ziyaret ederek burada çalışan bayanların Kadınlar Günü’nü kutlayıp karanfil takdim etti.
İlk olarak Reis Gıda Sarımsak Entegre Tesisi’ni ziyaret eden Arslan, daha sonra sırasıyla Demir Tekstil, Ongun Tekstil Gazlıbez Fabrikası ve Kastaş Gıda’yı ziyaret etti.
Burada bayanların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayan Arslan, kadınların hiçbir zaman incitilmemesi gerektiğini, annelerimizin de bir kadın olduğunu ve “Cennetin Annelerin ayakları altında” olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade etti.
Arslan, ayrıca kadınların sosyal yaşama katılması için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini ve gerek kent korosu ile gerekse Taşköprü Halk Eğitim Merkezi’nde kursların artması için sağladıkları imkanlarla buna katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Taşköprülü çalışan kadınlar ise Belediye Başkanı Arslan’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı ve her zaman kendilerinin yanında olmasından ötürü teşekkür ettiler.