Korupark Bowling, stresten kurtulmak ve zayıflamak isteyenlere özel tasarlanmış bowling salonuna bekliyor.
Korupark Bowling Halkla İlişkiler Müdürü Kübra Sahra Yavaş, stresten kurtulmanın ve zayıflamanın en kolay yolunun bowling oynamak olduğunu söyledi.
Sağlık açısından bowling sporunun önemli olduğuna vurgu yapan Yavaş, “İnsanlar gün içerisinde yeteri kadar stresli dakikalar yaşıyorlar. İş yerlerinde iş odaklı çalıştıkları için stres atacak çeşitli hobi ve eğlenceler bakıyorlar. Bu bağlamda Mudanya Yolu’ndaki bowling ihtiyacını kapatmak adına Korupark Bowling salonumuzda stresten kurtulmak ve zayıflamak isteyenlere diğer salonlardan farklı zemin tasarımıyla hizmet veriyoruz. Zeminimiz kaygan olduğu için daha rahat bowling oynanmasını sağlıyor ve daha çok skor yapılabiliyor” dedi.
BOWLİNG İLE EĞLENCE DORUKTA
Kurban Bayramı’nın ilk günü hizmete açılan Korupark Bowling’e gelen katılımcılara her türlü imkanı sağladıklarını ifade eden Yavaş, “3 adet bilardo masamız, 1 adet pinpon masamız, 14 kulvardan oluşan bowling alanımız mevcut. Gelen katılımcılara burada eğlenceli dakikalar yaşatmak adına hem güzel yemeklerden hem de salonumuzdaki oyun gruplarından faydalandırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Şirketlere özel bowling turnuvaları düzenlediklerini kaydeden Kübra Sahra Yavaş, “Şirketlerin bowling turnuvaları, özel doğum günü partileri gibi her türlü etkinlikte nezih ve ferah salonlarımızda eğlenmelerini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.