Antalya Büyükşehir Belediyesi sahile kıyısı olmayan ilçelerdeki lise öğrencilerini gençlik kampında buluşturmaya devam ediyor. Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinden 200 kız öğrenci, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu 3 gün geçirdi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Haydi Gençler Kampa’ projesi yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta 200 erkek öğrenciyi ağırlayan Duacı’daki gençlik kampı, son olarak kız öğrencileri ağırladı. Denize sahili olmayan Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinden 200 kız öğrenci, unutamayacakları bir tatil geçirdi.
Antalya’nın kırsal bölgelerinde yaşayan gençlerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, akvaryumu ve Minicity’i ziyaret etti. Sinemaya götürülen öğrenciler, yakılan kamp ateşi etrafında şarkılar söyledi. Yat turu ile
Antalya’nın denizden eşsiz manzarasını görme imkanı bulan kız öğrenciler, Sarısu Kadınlar Plajı’nda deniz sezonunu açtı. Dolu dolu bir kamp dönemi geçiren öğrenciler, farklı ilçelerden gelen yaşıtlarıyla kaynaşma imkanı buldu.